بعضی مواقع به دنبال اولین جراحی بینی ، فرد به نتیجه مطلوب خود دست نمی یابد ؛ به طور مثال ممکن است مشکلات ظاهری بینی به طور کامل برطرف نشود یا این که امکان دارد ؛ دچار افتادگی نوک بینی شده یا بر روی بینی ناهمواری هایی البته به طور مختصر پدید آید یا این که سوراخ های بینی نامتقارن باشند و غیره، در چنین مواردی جهت بازسازی فرم ظاهری بینی یا بهبود عملکرد بینی ، فرد می بایست مجددا تحت عمل جراحی ترمیمی بینی قرار گیرد، در موارد بسیار نادر ممکن است فرد از جراحی بینی برای بار دوم و سوم هم نتیجه مطلوب کسب نکند و اقدام به جراحی ترمیمی بینی بعد از سه بار جراحی زیبایی ناموفق کند.

جراحی ترمیمی بینی بعد از سه بار جراحی زیبایی ناموفق

با ما همراه باشید تا هر آنچه لازم است را درباره جراحی ترمیمی بینی بعد از سه بار جراحی زیبایی ناموفق با شما در میان بگذاریم.

اهمیت انتخاب بهترین جراح ترمیمی بینی

بینی ، دارای ساختاری پیچیده است ؛ در نتیجه جهت اصلاحات ایرادات بینی و انجام جراحی بینی ، باید جراحی آن را به یک جراح حاذق و باتجربه واگذار نمود.

حال آن که جراحی ترمیمی بینی ، انتخاب بهترین جراح ترمیمی بینی را الزامی می سازد ؛ چرا که به منظور انجام عمل ترمیمی بینی ، جراح به مراتب با محدودیت های بیشتری نسبت به جراحی اولیه بینی مواجه است.

از این رو انتخاب بهترین جراح بینی ، در مورد جراحی مجدد بینی نیز صدق می کند ؛ به نحوی که در صورت عدم انتخاب یک جراح بینی مجرب و متبحر برای انجام جراحی ترمیمی بینی ، نه تنها ریسک بروز مشکلات جدید برای فرد وجود دارد ؛ بلکه احتمال رفع نشدن ایرادات بینی به طور کامل نیز ممکن خواهد بود.

لذا در راستای انجام جراحی بینی ترمیمی ؛ جراحی را انتخاب کنید که قادر به مدیریت فرآیند عمل باشد ؛ چرا که در صورت عدم انتخاب صحیح جراح بینی ، امکان این که نیاز به انجام جراحی ترمیمی بینی برای بار سوم و چهارم نیز ضرورت یابد ، ممکن می باشد.

تفاوت جراحی بینی اولیه با جراحی ترمیمی بینی بعد از سه بار جراحی زیبایی ناموفق

اگر چه جراحی بینی ، پیجیدگی هایی دارد اما بهترین فرصت برای رفع اشکالات بینی چه از منظر زیبایی و چه از بعد عملکردی می باشد.

در مقابل جراحی اولیه بینی ، جراحی ترمیمی بینی مشکل تر و پیجیده تر می باشد ؛ البته توجه داشته باشید که امروزه به دلیل استفاده صحیح از تکنیک های نوین جراحی بینی و همچنین بالا بودن میزان مهارت و تبحر جراحان بینی ، امکان موفقیت آمیز بودن جراحی ترمیمی بینی نیز افزایش یافته است.

تا جایی که اکثر جراحان متخصص در حوزه رینوپلاستی در زمینه جراحی ترمیمی بینی تجارب فراوانی کسب نموده اند و تحقق کسب نتایج ایده آل و بهینه را از انجام جراحی ترمیمی بینی حتی بعد از سه بار جراحی زیبایی ناموفق را امکان پذیر ساخته اند.

برای رفع چه مشکلاتی می توان جراحی ترمیمی بینی انجام داد :

  • انسداد مجاری تنفسی
  • افتادگی نوک بینی
  • کج شدن بینی
  • دفرمیتی بینی
  • از بین رفتن تقارن بینی
  • کاهش یا افزایش پل بینی
  • بیش از حد کوچک شدن بینی
  • غیرقرینگی سوراخ های بینی
  • باریک شدن بیش از حد بینی

جراحی ترمیمی بینی بعد از سه بار جراحی زیبایی ناموفق

باید توجه داشت که در برخی موارد مشکلات عمده ای از عمل قبلی ، متوجه بینی می شود و جهت ترمیم آن نیاز به مهارت و تخصص بالایی وجود دارد ؛ چرا که در جراحی قبلی ، ساختار بینی دستخوش تغییرات زیادی شده و در نتیجه بافت های بینی آسیب پذیر شده اند.

از این رو تغییر فرم بینی در جراحی ترمیمی بینی مسئله ای دشوار تلقی می گردد ، دکتر شاهین باستانی نژاد ، جراح و متخصص گوش و حلق و بینی و جراح پلاستیک بینی ، با بهره وری از پیشرفته ترین تکنیک های جراحی بینی و نیز برخورداری از سال ها تجربه در زمینه جراحی ترمیمی بینی ، می توانند بینی را به لحاظ عملکردی و زیبایی به میزان قابل توجهی بهبود ببخشند.

نکات مهم درباره جراحی ترمیمی بینی بعد از سه بار جراحی زیبایی ناموفق

  • افرادی که تحت جراحی بینی ترمیمی قرار می گیرند ، باید از این عمل جراحی انتظاراتی معقولانه و واقع بینانه داشته باشند.
  • جراحی بینی نوعی جراحی دشوار و پیچیده است ، لذا طبیعتا انجام جراحی ترمیمی بینی بر دشواری این جراحی می افزاید ؛ در نتیجه افراد پس از جراحی مجدد بینی باید در رعایت مراقبت های پس از عمل دقت بیشتری داشته باشند.
  • افرادی که ملزم به جراحی ترمیمی بینی می شوند ، باید به این امر واقف باشند که ممکن است بافت بینی آن ها طی جراحی یا جراحی های قبلی ؛ آسیب دیده باشد ، از این رو در جراحی ترمیمی بینی ، ممکن است انجام اصلاحات وسیع بر روی بینی شان امکان پذیر نگردد.
  • زمان مناسب برای جراحی ترمیمی بینی ، زمانی است که زخم های داخل بینی به طور کامل بهبود و التیام یافته باشد.

چه مدت پس از جراحی بینی اولیه می توان اقدام به انجام جراحی ترمیمی بینی نمود ؟

به طور کلی بافت بینی پس از جراحی رینوپلاستی ، دستخوش تغییراتی قرار گرفته و به دلیل برش های ناشی از جراحی با زخم هایی مواجه خواهد بود ؛ این زخم ها پس از عمل ، به تدریج شروع به ترمیم نموده و تقریبا یکسال بعد از جراحی به طور کامل بهبود می یابند.

بدیهی است تا زمانی که زخم های ناشی از عمل ، در حالت فعال قرار دارند نباید اقدام به انجام جراحی ترمیمی شود ؛ چرا که بافت های بینی در این بازه زمانی به شدت آسیب پذیر بوده و انجام عمل مجدد بینی می تواند مخاطرات فراوانی برای فرد به همراه داشته باشد.

از این رو افرادی که به هر علتی ناچار به انجام جراحی ترمیمی بینی می گردند ، باید به این موضوع آگاهی داشته و هرگز اصرار به انجام جراحی ترمیم بینی پیش از یکسال ننموده و به منظور انجام این عمل جراحی حداقل یکسال صبر کنند.

 جراحی ترمیمی بینی بعد از سه بار جراحی زیبایی ناموفق و نتیجه جراحی ترمیمی چهارم بیماری که سابق بر این سه بار تحت جراحی زیبایی قرار گرفته بوده و پس از جراحی اول در ناحیه نوک بینی اسکار و فیستول چرکی پیدا کرده بوده اند. با پیوند غضروف دنده خود بیمار و خارج کردن کلیه بخیه ها و غضروف های قبلی ترمیم گردید.

پنج اقدام زیر را برای آماده شدن جهت انجام جراحی ترمیمی بینی بعد از سه بار جراحی زیبایی ناموفق ضروریست:

1 . اطمینان حاصل کنید که بینی شما به طور کامل بهبود یافته است. نخست، بینی شما باید به طور کامل برای تاب آوردن زیر جراحی ثانویه، بهبود یابد. به طور کلی، عمل ترمیمی به یک سال زمان برای سپری شدن روند بهبود نیاز دارد. جراحی ترمیمی قبل از بهبود کامل بینی نمی تواند تمام مشکلات پس از جراحی را تحت پوشش قرار دهد. به همین دلیل، توصیه می شود که حداقل تا 12 ماه برای جراحی ترمیمی بعد از جراحی اولیه خود، دست نگه دارید.

2 . جراح جدید عمل ترمیمی خود را انتخاب کنید. جراحی بینی ترمیمی در مقایسه با رینوپلاستی اصلی، دشوار تر می باشد چون گاهی برخی مشکلات پیچیده پیش می آید که باید برای دومین بار مورد درمان قرار گیرد.

برای انجام موفق این روند، جراحی باید به دست یک جراح پلاستیک صورت ماهر و با تجربه که از دانش کافی برخوردار بوده و می تواند ناهنجاری های مربوط به این اندام را به خوبی درمان کند، انجام پذیرد.

3 . برای شرکت در جلسه مشاوره رینوپلاستی ترمیمی، وقتی را مقرر کنید. پیچیدگی یا ساده بودن روند رینوپلاستی ترمیمی به فاکتورهای زیر وابسته است.

  • درجه ناهنجاری خلق شده در عمل بینی اولیه
  • مقدار سپتوم برداشته شده در طول روند رینوپلاستی اولیه
  • ویژگی های پوست شما
  • کیفیت مجاری عبور هوا در بینی

تنها روش برای آگاهی از کلیه موضوعات فوق، مقرر نمودن یک جلسه مشاوره با جراح می باشد. در طول آزمایش فیزیکی، جراح می تواند به شما بگوید که پشتیبانی ساختاری عمده ای را در روند رینوپلاستی اولیه خود از دست داده اید یا خیر.

اگر بخش عمده ای از آن از دست رفته باشد، انجام گرافت های غضروفی در جراحی بینی ترمیمی الزامی خواهد بود. این گرافت ها از سپتوم بینی گرفته می شوند. البته منابع دیگری نیز برای تهیه این غضروف در بدن وجود دارد که تعیین آن به تشخیص پزشک وابسته است.

4 . از جراح بینی قبلی خود، اطلاعاتی را در خصوص بینی تان دریافت کنید. جراح پلاستیک شما می تواند با نگاه کردن به بینی تان به خوبی ویژگی های آن را بشناسد. ولی به منظور فراهم نمودن بیشترین مقدار اطلاعات در طول جلسه مشاوره، بهتر است در صورت امکان، عکس ها و چکیده جراحی اولیه خود  را از جراح قبلی تان دریافت کنید.

5 . برای هزینه و ریکاوری جراحی ترمیمی بینی بعد از سه بار جراحی زیبایی ناموفق خود برنامه ریزی کنید. رینوپلاستی ترمیمی معمولاً 2 تا 5 ساعت طول می کشد. این جراحی تحت بیهوشی عمومی انجام می شود. در طول دوره ریکاوری بعد از جراحی، باید به مدت شش هفته فعالیت های فیزیکی خود را محدود کنید.

به مدت هشت روز بعد از جراحی، اسپلینت بر روی بینی شما باقی می ماند. بینی شما دچار اندکی گرفتگی می شود و چارچوب بینی دارای اندکی تورم خواهد بود. جزئیات دقیق در خصوص محدودیت های بعد از جراحی، در طول مشاوره، در اختیار شما قرار داده می شود.