پیش از هر توضیحی در خصوص جراحی بینی گوشتی و مشکلات آن ، بهتر است اطلاعات جامعی درباره مشخصات بینی گوشتی و جراحی بینی به دست آوردید. بینی گوشتی به بینی ای گفته می شود که مشخصات ذیل را دارا باشد :

  1. پوست ضخیم و چرب
  2. پهن بودن نوک بینی
  3. مشخص بودن منافذ پوستی
  4. ضعیف بودن غضروف های بینی
  5. زیاد بودن پهنای بخش تحتانی بینی
  6. زیاد بودن ضخامت و ارتفاع پره های بینی

لازم به ذکر است به طور کلی ؛ ویژگی های فوق باعث می شوند که بینی فرد ، پهن و بزرگ به نظر رسیده و مولفه های زیبایی بینی اعم از وجود خطوط موازی در ناحیه پشتی بینی ، خطوط زیبایی در ناحیه پره های بینی و غیره ؛ در بینی او مشهود نباشند.

ادامه مقاله را با ما همراه باشید تا هر آنچه نیاز است را درباره جراحی بینی گوشتی و مشکلات آن بدانید.

جراحی بینی گوشتی و مشکلات آن

هر آنچه درباره جراحی بینی گوشتی و مشکلات آن باید بدانید!

انواع بینی های گوشتی

  • بینی گوشتی با منافذ بزرگ غدد چربی

در برخی از افرادی که بینی گوشتی دارند ؛ منافذ پوست بینی آن ها بزرگ است و غدد چربی در زیر پوست ، فعال می باشد.

به این گروه از افراد توصیه می شود از لیزر یا لایه بردار همراه با رژیم غذایی کم نمک استفاده کنند و در صورتی که دکتر پوست ، برای کنترل چربی زیر پوست دارویی تجویز نمود ، توصیه می شود که عمل زیبایی بینی را به 6 ماه پس از قطع داروها موکول کنند.

  • بینی گوشتی با غدد چربی کم کار

در گروه دوم ، غدد چربی زیر پوست فعالیت کمتری دارد ؛ اما در عوض پوست بینی ضخیم تر ، قرمز و براق است.

خوشبختانه جراحی زیبایی بینی در این گروه از افراد موفقیت آمیز می باشد ، چرا که جراح بینی در زیر پوست ضخیم آن ها اسکلت محکم استخوانی ایجاد می کند و فرم دلخواه را در آن ایجاد می نماید.

گاهی جراح بینی فضای مرده را از بین می برد و پوست بینی را به غضروف نزدیک می کند تا از جمع شدن تراوشات و بافت اضافه در نوک بینی پیشگیری کند.

جراحی بینی گوشتی توسط دکتر باستانی نژاد بهترین جراح بینی تهران

نکته مثبت درباره بینی های گوشتی

به عنوان تنها نکته مثبت در خصوص بینی های گوشتی ، می توان به پوشاندن ناهمواری های استخوانی به وسیله پوست ضخیم بینی اشاره کرد.

در حالی که این ناهمواری ها در بینی های استخوانی به دلیل پوست نازکی که دارند ، سریعا مشخص می شوند.

اهمیت انتخاب جراح بینی گوشتی

لازم به ذکر است عمدتا عوارض عمل بینی گوشتی بیشتر از بینی های استخوانی خواهد بود ؛ اما نگران نباشید چرا که با مراجعه به بهترین جراح بینی گوشتی احتمال بروز عوارض ناشی از جراحی این نوع از بینی ها به مراتب کاهش خواهد یافت.

لذا متقاضیان عمل زیبایی بینی بویژه افرادی که از بینی گوشتی برخوردارند ، در وهله اول باید در انتخاب جراح بینی بسیار دقت نموده و از مراجعه به جراحان کم تجربه خودداری نمایند.

این افراد در قدم بعدی ، باید از این مسئله که آیا کاندید مناسبی برای عمل بینی هستند یا خیر اطمینان حاصل کنند ؛ لذا بدین منظور باید به مطب جراح بینی منتخب خود مراجعه نموده و با ایشان یک جلسه مشاوره داشته باشند.

در جلسه مشاوره ، بهترین جراح زیبایی بینی با معاینه بالینی بیمار و بررسی وضعیت بینی وی از لحاظ پوست و غضروف ها ؛ این موضوع که جراحی رینوپلاستی برای او مناسب هست یا خیر را تعیین خواهد نمود.

خب تا اینجای مقاله جراحی بینی گوشتی و مشکلات آن را مطالعه کردید، اگر مقاله برای تان مفید بوده پس ادامه آن را نیز مطالعه کنید.

جراحی بینی گوشتی و مشکلات آن

عمل جراحی بینی گوشتی و مشکلات آن

به طور کلی عوارض احتمالی جراحی بینی گوشتی ، صرف نظر از گوشتی یا استخوانی بودن بینی از قرار ذیل می باشد :

  • خون دماغ
  • خونریزی و عفونت
  • تجمع خون در زیر پوست
  • حساسیت به داروی بیهوشی
  • باقی ماندن جای زخم بر روی کلوملا ( پوست بین سوراخ های بینی )

تا چه مدت پس از جراحی بینی گوشتی باید از چسب بینی استفاده شود ؟

مدت زمان استفاده از چسب بینی باید توسط جراح معالج تعیین گردد ؛ اما به طور کلی از آن جا تورم ناشی از جراحی بینی در بینی های گوشتی بیشتر از دیگر بینی هاست ، افراد با بینی گوشتی نسبت به افرادی که بینی استخوانی دارند ، باید به مدت طولانی تری از چسب بینی استفاده کنند.

آیا نتیجه جراحی بینی گوشتی بازگشت پذیر است ؟

از مسئله برگشت پذیری نتیجه عمل بینی گوشتی ، می توان به عنوان یکی از مهم ترین دغدغه های افراد با بینی های گوشتی اشاره کرد.

در پاسخ به سوال فوق ، باید خاطر نشان شد که در حال حاضر به دلیل بهره وری از تکنیک های نوین در جراحی بینی های گوشتی ، احتمال بازگشت نتایج این عمل جراحی ، به میزان قابل توجهی کاهش یافته و تقریبا به صفر رسیده است.

از این رو بر خلاف تصور بسیاری از افراد که گمان می کنند ، نتیجه عمل بینی های گوشتی بازگشت پذیر بوده و ماحصل عمل ، پس از مدتی به فرم سابق خود برمی گردد ؛ به جرأت می توان اذعان داشت نتیجه به دست آمده از عمل دماغ گوشتی ، در صورتی که توسط یک جراح بینی حاذق و مجرب و به نحوی صحیح انجام پذیرد ؛ نه تنها بهترین نتایج را به دنبال خواهد داشت ، بلکه احتمال بازگشت آن به حالت قبل نیز بسیار ناچیز بوده و به احتمال بالایی هرگز اتفاق نخواهد افتاد.

تورم در جراحی بینی گوشتی و مشکلات آن

به طور کلی بعد از عمل بینی گوشتی ؛ تورم بینی ، به مراتب بیشتر از تورم بینی های استخوانی می باشد ؛ لذا روند کاهش ورم به وجود آمده پس از جراحی این نوع از بینی ها کندتر خواهد بود ، البته نگران نباشید زیرا با استفاده از کمپرس یخ تا 48 ساعت بعد از عمل ، می توانید به تسریع روند کاهش تورم ناشی از عمل کمک شایانی نمایید.

معمولا توصیه می شود که بعد از عمل زیبایی بینی ، تا چند هفته از فین کردن خودداری کنید ؛ در خصوص بینی های گوشتی تاکید می شود که حداقل تا 3 هفته پس از جراحی ، از دمیدن در بینی و تخلیه ترشحات بینی با فشار اکیدا اجتناب فرمایید.

اجتناب از دست زدن به گچ یا اسپلینت بینی ، از دیگر دستورات مراقبتی در راستای کمک به کاهش سریع تر ورم بینی بعد از رینوپلاستی می باشد ؛ این مسئله در رابطه با بینی های گوشتی بیشتر صدق می کند و افرادی که دارای این نوع از بینی می باشند ، در صورت انجام عمل بینی به شدت باید از دستکاری گچ بینی بپرهیزند.

خوردن غذاهای سفت و به طور کلی مواد خوراکی ای که به جویده شدن طولانی مدت نیاز دارند ، به عنوان نکته ای کلیدی به همه افرادی که تحت عمل بینی قرار می گیرند ؛ توصیه می شود و درخواست می گردد که طی روزهای ابتدایی بعد از عمل صرفا غذاهای نرم و آبکی میل شود ؛ این موارد در مورد بینی های گوشتی نیز صادق است.

به کاهش رساندن و در صورت امکان ، پرهیز از مصرف نمک و ادویه بخصوص فلفل ؛ می تواند در کاهش ورم ناشی از عمل بینی به میزان قابل ملاحظه ای موثر واقع گردد.

خم کردن سر و انجام حرکات شدید بدنی ، از دیگر مواردی هستند که می توانند سبب افزایش میزان تورم به وجود آمده بعد از رینوپلاستی شوند ؛ از این رو از افرادی که تحت عمل بینی خصوصا عمل بینی گوشتی ، قرار گرفته اند درخواست می شود که طی هفته های ابتدایی پس از عمل ؛ از پایین انداختن سر و انجام فعالیت های بدنی سنگین خودداری نمایند.