جراحی بینی از رایج ترین و محبوب ترین نوع جراحی های زیبایی در بین افراد جامعه بوده و کسانی که متقاضی این عمل جراحی هستند گاه از روی نیاز و گاه فقط به دلیل علاقه خود نسبت به تغییر چهره تن به این عمل می دهند. یکی از انواع جراحی های زیبایی بینی ، جراحی بینی استخوانی است که در این مقاله بهترین جراح بینی استخوانی تهران ، دکتر شاهین باستانی نژاد توضیحات جامعی در این خصوص مطرح نموده اند پس با ما همراه باشید تا اطلاعات مفیدی کسب کنید.
ویژگی های بینی های استخوانی
از جمله ویژگی های بینی استخوانی ، می توان به موارد ذیل اشاره نمود :
- بینی های استخوانی ، غالبا باریک می باشند.
- پوست بینی استخوانی ، نازک بوده و غضروف مستحکمی دارند.
- این نوع از بینی ها ، عمدتا دارای یک برجستگی یا به اصطلاح قوز در قسمت پل بینی هستند.
دلایل انجام جراحی بینی استخوانی
عمل بینی استخوانی علاوه بر اصلاح مشکلات ظاهری در فرم بینی به جهت رفع مشکلات داخلی و تنفسی نیز انجام می پذیرد. افرادی که درخواست عمل جراحی بینی استخوانی خود را دارند اغلب دارای مشکلاتی از قبیل قوز یا برآمدگی روی پل بینی، بزرگ بودن حفره های بینی، ناهنجاری استخوان سپتوم ( انحراف ) ، پولیپ بینی و غیره می باشد.
✔️ جراحی اولیه بینی استخوانی توام با کجی از کودکی و انحراف تیغه توسط بهترین جراح بینی استخوانی تهران
میزان موفقیت در جراحی بینی استخوانی
قدم اول برای داشتن یک نتیجه موفقیت آمیز در هر نوع عمل زیبایی انتخاب یک جراح بینی استخوانی مجرب و متبحر است. پس به هنگام انجام عمل جراحی بینی استخوانی حتما به دنبال بهترین جراح بینی استخوانی در منطقه خود و حتی مناطق اطراف باشید برای این کار می توانید به عنوان مثال در گوگل بهترین جراح بینی استخوانی در تهران را جستجو کنید. البته این را نیز باید در نظر بگیرید که دید شما نسبت به عمل رینوپلاستی باید یک دید واقع گرایانه و منطقی باشد تا بتوانید نسبت به نتیجه نهایی انتظارات نامعقول نداشته باشید.
نازک بودن پوست در بینی های استخوانی می تواند هم یک ویژگی مثبت باشد هم منفی. از این نظر که تغییرات ایجاد شده بر روی استخوان و غضروف بینی کاملا مشهود و قابل دید است یک نکته مثبت به شمار می رود اما از این لحاظ که به خاطر همین نازکی پوست می تواند حتی کوچکترین خطای احتمالی از سمت جراح بینی را نیز نمایان کند که این یک نکته منفی می باشد. بنابراین همانطور که می بینید انتخاب جراح بینی استخوانی با مهارت بالا ، برای داشتن یک نتیجه مطلوب و قابل قبول بسیار حائز اهمیت است.
جراحی بینی استخوانی طبیعی و فانتزی
خبر خوب این که بینی استخوانی ، گزینه مناسبی برای عمل زیبایی به هر دو سبک طبیعی و فانتزی می باشد. جراح زیبایی بینی در عمل بینی طبیعی استخوانی ، پل بینی فرد را به صورت صاف می تراشد در نتیجه نوک بینی با لب زاویه 90 درجه می سازد ؛ اما در عمل بینی استخوانی فانتزی پل بینی قوس داده می شود و به همین خاطر نوک بینی کاملا سر بالا شده به شکلی که زاویه 95 الی 100 درجه با لب به وجود می آورد.
انواع روش های جراحی بینی استخوانی
این جراحی ، به دو روش رینوپلاستی باز و رینوپلاستی بسته انجام می پذیرد که هر یک از مزایا و معایب خاص خود برخوردارند ؛ جهت دریافت آگاهی از این دو روش همراه ما باشید.
-
جراحی بینی استخوانی به روش باز
در جراحی باز ، افزون بر برش هایی که در داخل بینی بیمار ایجاد می گردد ؛ یک برش خارجی نیز در قسمت کلوملا ( ناحیه مابین حفره های بینی ) ایجاد می شود و بدین ترتیب امکان بلند کردن پوست بینی از روی ساختار آن و دسترسی به کل ساختمان بینی برای یک جراح بینی استخوانی خوب در تهران فراهم می گردد.
بر اساس توضیحات ارائه شده می توان نتیجه گرفت که در رینوپلاستی باز ، دکتر به تمامی ساختار بینی بیمار اشراف داشته و از این رو قادر به اعمال هر گونه تغییرات جزئی تا وسیع بر روی بینی وی می باشد ؛ همچنین احتمال بروز خطا و هر گونه عارضه احتمالی نیز در این روش از جراحی بینی استخوانی به حداقل می رسد.
توجه داشته باشید که جراحی های پیچیده بینی ؛ نظیر جراحی بینی ترمیمی ، جراحی بینی گوشتی که تمرکز اصلی جراحی باید بر روی نوک بینی باشد و به طور کلی هر نوع جراحی پیچیده بینی ؛ از طریق روش باز به نتایج قابل قبولی خواهد انجامید.
-
جراحی بینی استخوانی به روش بسته
روش بسته ، تکنیک قدیمی عمل بینی می باشد. در این روش از جراحی بینی استخوانی؛ برش های لازم ، تنها در داخل بینی بیمار ایجاد می گردد و نیازی به برش کلوملا نمی باشد.
بنابراین با توجه به عدم وجود برش در کلوملا ، جراح بینی امکان دسترسی به اسکلت داخلی بینی را نخواهد داشت و وسعت دید او محدود می گردد ؛ چرا که تنها راه دستیابی وی به ساختار بینی از طریق سوراخ های بینی بیمار می باشد.
لازم به ذکر است به دلیل محدودیت دید جراح به ساختمان بینی در این روش ، نمی توان اصلاحات وسیعی بر روی بینی بیمار اعمال نمود و در حقیقت این روش از عمل زیبایی بینی برای رفع عیوب بینی هایی که نیاز به ایجاد تغییرات جزئی دارند گزینه مناسبی می باشد.
شایان توجه است که امروزه ، اکثریت جراحان بینی از روش باز برای کلیه اعمال جراحی زیبایی بینی استفاده می کنند و در واقع می توان گفت که روش باز ، اولویت اکثر جراحان می باشد.
جراحی بینی استخوانی در تهران ؛ توسط دکتر باستانی نژاد
بهترین کاندیدا برای جراحی بینی استخوانی
به طور کلی افرادی که قصد انجام عمل بینی استخوانی در تهران را دارند ، عموما از بینی خود راضی نیستند ؛ این افراد در صورت برخورداری از شرایط ذیل به عنوان بهترین کاندیدای عمل به شمار خواهند رفت :
- انتظارات آن ها منطقی و واقع بینانه باشد.
- از سلامت جسمانی خوبی برخوردار هستند.
- توقعات غیرمنطقی از نتیجه عمل دماغ استخوانی ندارند.
- با درایت عقل تصمیم به انجام این جراحی دارند.
چه افرادی کاندید مناسبی برای جراحی بینی استخوانی نمی باشند ؟
در صورت ابتلا به دیابت ، آرتروز ، بیماری ریه و قلبی ، اختلالات خونریزی ، آلرژی شدید ، کلسترول بالا ، استعمال دخانیات یا مصرف شدید نوشیدنی های الکلی ، فشار خون بالا و بارداری ، جراحی بینی انجام نمی شود.
اگر داروهای رقیق کننده خون مصرف می کنید و اجازه ندارید برای چند روز مصرف دارو را متوقف کنید ، جراحی زیبایی بینی گزینه شما نیست.
بیمارانی که از بیماری های قلبی یا ریوی رنج می برند باید با پزشک خود مشورت کنند تا ببینند آیا می توانند عمل جراحی بینی استخوانی انجام دهند یا خیر ؛زیرا معمولا آن ها نامزدهای خوبی برای انجام عمل در نظر گرفته نمی شوند.
در مجموع ؛ برای تعیین صلاحیت خود ، باید با یک پزشک باتجربه مشورت کرده و یک تاریخچه پزشکی دقیق را به ایشان ارائه دهید تا نظر دقیق در این زمینه را دریافت کنید.
ضمنا ناگفته نماند برخی عوامل باعث می شوند تا جراح به افراد زیباجو توصیه نماید که تحت جراحی زیبایی بینی استخوانی قرار نگیرند. به عنوان مثال افرادی که غضروف یا پوست بینی آن ها تا حدودی از نظر ساختاری فاقد یکپارچگی است و خطر عارضه در حین جراحی را افزایش می دهد ، افرادی که تصور روشنی از جراحی عمل بینی استخوانی ندارند ، افرادی که اخیرا افسردگی یا سایر موارد روانشناختی را تجربه کرده اند یا در حال درمان هستند ؛ بهتر است از انجام این عمل جراحی صرف نظر نمایند.
فیلم جراحی بینی استخوانی
✔️چهار هفته بعد از عمل اولیه بینی استخوانی
اقدامات قبل از جراحی بینی استخوانی
باید به شما عزیزان که فکر می کنید تفاوتی بین اقدامات قبل و بعد از عمل بینی استخوانی و سایر نوع بینی ها هست بگوییم که این فکر اشتباه هست، تمامی نکات و اقدامات قبل از عمل برای تمامی نوع بینی های یکسان بوده مگر اینکه فرد دارای شرایط ویژه ( از نظر بیماری ) باشد که در این صورت جراح خوب بینی استخوانی در تهران موارد لازم و مختص بیمار را در جلسه مشاوره به او می گوید.
- به طور کلی از 14 روز قبل از عمل زیبایی بینی استخوانی ، مصرف داروهای رقیق کننده خون ؛ همچون بروفن و آسپرین که سبب افزایش احتمال خونریزی در حین عمل می شوند ، باید قطع شود.
- استعمال دخانیات ( سیگار و قلیان ) و همچنین مشروبات الکلی ؛ که کاهش اکسیژن رسانی خون را به دنبال دارند از دیگر مواردی است که منع مصرف آن ها از دو هفته قبل از جراحی ، ضروری می باشد.
- از 8 ساعت قبل از جراحی بینی استخوانی ، باید از مصرف هر گونه مواد خوراکی و نوشیدنی خودداری شود و فرد در روز عمل ، حتما ناشتا باشد.
- دوش گرفتن در شب قبل از جراحی از دیگر مواردی است که افراد باید حتما مورد توجه قرار دهند ؛ زیرا تا چند روز بعد از عمل رینوپلاستی نباید استحمام نمود.
- پوشیدن لباس گشاد و دکمه دار در روز عمل زیبایی بینی استخوانی ، توصیه می شود ؛ تا بدین ترتیب پس از عمل و هنگام تعویض لباس ، بینی تحت فشار یا ضربه قرار نگیرد.
- افراد باید در روز جراحی ؛ به اتفاق یک نفر همراه به محل جراحی مراجعه نمایند و کلیه مدارک پزشکی و نتایج آزمایشات خود را نیز همراه داشته باشند.
بهترین جراح بینی استخوانی در تهران
اگر برای انجام جراحی بینی استخوانی به دنبال بهترین دکتر بینی استخوانی هستید توصیه می کنم زمان بگذارید و مقاله مربوط به جراح بینی که در سایت دکتر باستانی نژاد است را مطالعه کنید.
در این مقاله ما به تمامی نکات مربوط به انتخاب جراح ، ویژگی ها و معیارهای انتخاب جراح پرداخته ایم. با مطالعه این مقاله به راحتی می توانید یک جراح بینی مجرب و حرفه ای را در شهر خود پیدا کنید.
سن مناسب جراحی بینی استخوانی
هیچ رقم دقیقی برای تعیین سن مناسب برای جراحی بینی وجود ندارد چرا که بینی در یک سن ثابت به رشد کامل نمی رسد. در برخی بیماران این رشد کامل در سنین کمتر و در برخی در سنین بالاتر محقق می شود البته شاید بتوان گفت که این اختلاف دامنه سن رشد در میان بیماران مختلف در یک بازه دو یا سه ساله قرار دارد. به طور کلی گفته می شود که سن تکمیل رشد بینی در دختران در مقایسه با پسران، پایین تر است. بسیاری از دختران در 15 سالگی به رشد کامل بینی خود دست یافته و می توانند از عمل بینی بهره مند شوند. در پسران این سن اغلب 16 یا 17 سالگی می باشد.
ریکاوری بعد از جراحی بینی استخوانی
ریکاوری بعد از جراحی بینی دوره است که در طول آن ، بینی در طول دوره بهبود ، مسیر پیشرفت را طی می کند و با حرکت رو به جلو ، بینی ، زیبا و زیبا تر می شود. بیماران می توانند بعد از مدت کوتاهی طبق روال نرمال، خوردن و نوشیدن را از سر گرفته و به پیاده روی بروند ، خرید کنند و در عین حال ، مراقب خودشان باشند. بسیاری از بیماران در طول چند روز اول بعد از جراحی بینی ، درد را تجربه می کنند که با استفاده از داروهای مسکن ، قابل کنترل می باشد. ترشح خونابه از بینی در طول چند روز اول بعد از رینوپلاستی کاملاً طبیعی است و بعد از یک هفته ، بخیه ها و گچ بینی برداشته می شود و می توانید شاهد روند نرمال بهبود بینی خود باشید. در طول این مدت ، کبودی اطراف چشم ها و روی گونه ها نیز فروکش می کند و بعد از ده روز تا دو هفته به طور کامل از بین می رود.
در هفته دوم ، کبودی ناپدید شده است و با بهتر شدن شرایط گرفتگی بینی می توانید از راه بینی نفس بکشید. می توان گفت که در طول چند ماه ، شاهد بهبود صعودی بینی خود خواهید بود. بسیاری از بیماران با دیدن بینی خود بعد از برداشتن گچ بینی ، بسیار هیجان زده می شوند ولی باید گفت که بینی تا تقریباً یک دوره یک ساله همچنان در حال بهبود بوده و حتی می توانید بعد از یک سال و تکمیل روند بهبود ، شاهد داشتن بینی زیباتر باشید.
در شش هفته اول بعد از جراحی بینی حدوداً 60 الی 70 درصد تورم فروکش کرده است و بیمار می تواند فعالیت های نرمال خود را از سر گیرد و تنفس از راه بینی به حالت نرمال خود بازگشته است.
در پایان سال اول بعد از رینوپلاستی نتیجه حقیقی ظاهر می شود ولی می توان گفت که بهبود و تغییرات بهتر در بینی همچنان قابل انتظار خواهد بود.
مراقبت های بعد از جراحی بینی استخوانی
- افرادی که عمل بینی انجام داده اند ؛ عموما طی ساعات ابتدایی عمل ، دچار حالت تهوع و استفراغ خواهند بود ؛ این موضوع نگران کننده نبوده و امری طبیعی می باشد.
- پزشک معالج ، داروهایی را برای افراد تجویز خواهند نمود که باید در شب اول پس از عمل و طبق دستور به مصرف برسند.
- تورم و کبودی از عوارض شایع عمل بینی استخوانی است که مسئله ای طبیعی بوده و نباید ایجاد نگرانی نماید.
- این تورم ؛ تا 72 ساعت پس از عمل شدت یافته و پس از این بازه زمانی ، تدریجا کاهش یافته و برطرف می گردد.
- توجه داشته باشید که استفاده از کمپرس یخ تا 48 ساعت پس از عمل جراحی بینی استخوانی در تهران می تواند در جلوگیری از افزایش ورم و کبودی عمل ، کمک کننده بوده و سبب کاهش آن گردد.
- نحوه خوابیدن بعد از عمل بینی استخوانی ، تنها در حالت طاقباز مجاز بوده و از خوابیدن به روی شکم و پهلو باید اجتناب گردد.
- همچنین افراد در هنگام استراحت باید به کمک دو یا چند بالش سر و بالاتنه خود را بالاتر از حد پایین تنه قرار دهند و بدین ترتیب با بهبود گردش جریان خود از تشدید تورم ناشی از عمل پیشگیری نمایند.
- انجام اموری که سبب ایجاد فشار بر بینی و بخیه های جراحی شده و ممکن است بر روی فرم بینی اثر سوء بگذارند ؛ از جمله خندیدن با فشار ، خم شدن زیاد ، عطسه با دهان باز ، فین کردن شدید و مواردی از این قبیل ؛ تا چند وقت بعد از جراحی بینی ممنوع خواهد بود.
- جهت شستشوی بینی بعد از جراحی ، باید صرفا از سرم های شستشوی تجویز شده استفاده گردد ؛ فرو بردن گوش پاک کن و به طور کلی هر نوع وسیله خارجی در داخل بینی اکیدا ممنوع می باشد.
- تغذیه بعد از عمل دماغ استخوانی باید با مصرف مایعات آغاز گردد و در روزهای اول بعد از عمل ، افراد باید فقط از غذاهای نرم و رقیق استفاده نمایند و پس از آن ، مصرف غذاهای روزمره بلامانع خواهد بود.
- البته توجه داشته باشید که مصرف آب آناناس و کرفس از مواردی است که در کاهش کبودی و ورم بسیار تاثیرگذار می باشد ؛ لذا توصیه می شود مصرف آن ها را برنامه غذایی تان بگنجانید.
- ضمنا باید توجه داشت که مصرف نمک از عوامل تشدید کننده تورم محسوب می گردد ، لذا مصرف آن را به حداقل رسانده یا به طور کلی حذف نمایید.
- پانسمانی که بعد از جراحی بینی استخوانی جهت حفظ فرم جدید بینی و محافظت از آن در برابر ضربه بر روی بینی قرار داده می شود باید تا 7 روز پس از عمل ، بر روی بینی باقی بماند و در این مدت از خیس یا مرطوب شدن آن خودداری شود ؛ چرا که در غیر این صورت ، پانسمان شل شده و نمی تواند به خوبی از فرم بینی حفاظت به عمل آورد.
- لازم به ذکر است که در این 7 روز ، استحمام و شستن صورت ممنوع خواهد بود ؛ البته شستن بدن و موها مشروط به عدم خیس شدن صورت بلامانع است.
- بهترین دکتر عمل بینی استخوانی در تهران از مصرف سیگار و کلیه دخانیات و نیز نوشیدنی های حاوی الکل از دو هفته قبل تا دو هفته بعد از عمل بینی استخوانی باید خودداری شود ، زیرا این موارد منجر به اختلال در خونرسانی شده و موجب مختل شدن فرآیند ترمیم زخم های عمل می شوند.
آیا می توان در صورت سرماخوردگی جراحی بینی استخوانی انجام داد ؟
خیر ؛ تورم مجاری بینی ، عفونت ، برونشیت و سایر مشکلات رایج در بیماری های تنفسی می تواند عوارض ایجاد کند ؛ لذا در صورت مواجهه با هر یک از این موارد بهتر است جراحی را به زمان دیگری موکول کنید.
آیا می توان عمل زیبایی بینی استخوانی را بدون بر جای ماندن اثر زخم انجام داد ؟
روش جراحی باز ، جای زخم کمی در قاعده بینی ایجاد می کند ؛ در حالی که جراحی به روش بسته ، جای زخم را در داخل سوراخ های بینی پنهان می کند. البته انتخاب تکنیک جراحی بینی استخوانی باید در جلسه مشاوره تعیین شود.
لازم به ذکر است حتی اگر برای دستیابی به نتایج دلخواه خود باید جراحی بینی به روش باز انجام شود ، جای زخم غالبا به وضوح قابل مشاهده نیست و به تدریج از بین می رود.
تا چند وقت بعد از عمل بینی استخوانی باید از چسب استفاده کرد ؟
به طور کلی بعد جراحی بینی استخوانی ؛ افراد باید از چسب مخصوص دماغ استفاده کنند ، چرا که در کاهش ورم بینی بسیار اثرگذار است.
مدت زمان استفاده از چسب ، به صلاحدید پزشک معالج شما بستگی دارد ؛ اما اغلب در بینی های گوشتی مدت استفاده از چسب ، به مراتب بیشتر از بینی استخوانی می باشد.
نتایج جراحی بینی استخوانی
نتایج عمل بینی استخوانی بلافاصله پس از عمل ، ملموس خواهد بود ؛ اما به دلیل تورم موجود نمی توان نتیجه نهایی را مشاهده نمود.
بنابراین به منظور ملاحظه نتیجه قطعی جراحی ، باید تا پایان روند ترمیم بافت بینی منتظر ماند که بسته به وسعت جراحی و تغییرات اعمال شده ؛ معمولا تا یکسال به طول می انجامد.
هزینه جراحی بینی استخوانی در تهران
هزینه عمل زیبایی بینی استخوانی ، وابسته به پارامترهای مختلفی است که در هر فردی ممکن است متفاوت باشد. لذا جهت اطلاع دقیق از هزینه جراحی بینی خود باید به مطب پزشک مراجعه کرده و مورد معاینه حضوری قرار بگیرید. توجه داشته باشید که در جلسات مشاوره قبل از جراحی بینی استخوانی ، هزینه دقیق به بیمار اطلاع داده می شود.
دو باور نادرست در جراحی بینی استخوانی
در تمام جراحی ها افراد به دنبال این هستند که با آسان ترین روش به نتیجه مطلوب خود برسند. در خصوص جراحی زیبایی بینی ، در میان متقاضیان این دو باور وجود دارد که آیا می توان با کمک لیزر جراحی بینی را انجام داد یا خیر؟ از سویی دیگر احتمال کوچک کردن و فرم دهی به بینی استخوانی بدون انجام عمل جراحی وجود دارد؟
در مورد استفاده از لیزر باید گفت که در اعمال جراحی اعم از درمانی و زیبایی ، جراحان از اشعه ای با نام لیزر جهت برش زدن ناحیه مورد نظر حین عمل استفاده می کنند و نقش لیزر در جراحی بینی استخوانی مانند سایر انواع بینی ، فقط به عنوان یک کاتر و چاقو می باشد. باز هم چنین کارکردی چندان باب و فراگیر نیست. بنابراین باید بدانید که مسئله جراحی بینی کامل به وسیله لیزر ، باوری کاملا نادرست است.
فرضیه و باور اشتباه دیگر کوچک کردن بینی استخوانی بدون انجام جراحی است. در دنیای امروز افراد تمایل دارند از روش های بدون بخیه و غیر جراحی جهت انجام جراحی های زیبایی بهره ببرند. این گونه اعمال نظیر تزریق ژل ، چربی و سایر پر کننده های دیگر هستند که با نام راینوپلاستی بدون جراحی شناخته می شوند.
تزریق انواع ژل و فیلر به بینی برای اصلاح نواقص موجود بینی ، نه تنها موثر نیست بلکه می تواند باعث بروز مشکلاتی شود که جبران پذیر نباشند. این مشکلات و عوارض می توانند باعث ایجاد عفونت در بینی شوند.
بهترین جراح بینی استخوانی در تهران توصیه می نمایند که افراد فریب این گونه تبلیغات را نخورند و بدانند که عمل بینی که به دو روش باز و بسته با توجه به شرایط بینی متقاضی انجام می شود ، یک روش کاملا دائمی و ماندگار است و خطری فرد را تهدید نخواهد کرد.
آیا عمل کردن بینی استخوانی عوارض دارد؟
وقوع عارضه های احتمالی پس از پروسه های جراحی ، یکی از دغدغه های همیشگی بیماران است که سعی بر آن دارند تا حد امکان از راهکارهای موجود جهت جلوگیری از پیدایش آن ها جلوگیری نمایند. در خصوص جراحی بینی استخوانی نیز این امر صادق است.
پس از جراحی شدن بینی استخوانی احتمال بروز دو نوع عوارض وجود دارد ؛ موقت یا طولانی مدت. اثراتی مثل متورم و کبود شدن بینی ، درد در محل جراحی شده ، گرفتگی دماغ و دشواری در تنفس و خونریزی در 24 ساعت اول ، عارضه های طبیعی و البته زودگذر جراحی بینی استخوانی تلقی می شوند. تقریبا تمامی بیماران پس از رینوپلاستی با چنین مواردی روبرو خواهند شد. جای نگرانی نیست ؛ با گذشت زمان ، بافت های بینی ترمیم می شوند و این موارد نیز برطرف می گردند.
عوارض جدی و طولانی مدت جراحی بینی استخوانی به ندرت اتفاق می افتد. یکی از انواع متداول آن ، عفونت است. اگر فرد به مراقبت های بعد از جراحی بینی به درستی عمل نکند ، ریسک بروز این گونه عارضه ها را برای خود افزایش می دهد. حتی اقدامات قبل از عمل هم در این خصوص تاثیر گذار است.
به طور مثال اگر شخص مراجعه کننده اطلاعات درستی را در مورد میزان سلامتی ، داروهای مصرفی و حساسیت های خود ارائه ندهد ، امکان دارد در حین جراحی بینی استخوانی یا حتی پس از آن برای او مشکلاتی ایجاد شود.
گاهی اوقات نیز فرد بدون تحقیق برای عمل کردن دماغ استخوانی خود به یک فرد غیر متخصص مراجعه می کند که باید منتظر اثرات منفی آن هم باشد.
نکته ! زیباجو عزیزی که قصد انجام عمل بینی استخوانی را دارد باید بداند که یکی از مهم ترین عواملی که آن ها را از عوارض پس از عمل دور نگه می دارد ، گوش دادن به راهنمایی ها و توصیه های بهترین جراح بینی استخوانی در تهران ، چه قبل و چه بعد از عمل است!
ورم بعد از جراحی بینی استخوانی
در ابتدا باید بیان کرد که تورم به دو شکل مزمن و حاد رخ می دهد. نوع حاد در حدود یک تا دو ماه بعد از رینوپلاستی در بینی استخوانی ماندگار است. این التهاب معمولا به خاطر صدماتی که حین عمل بینی استخوانی به بینی وارد شده بروز خواهد کرد. این عارضه معمولا در ماه اول برطرف خواهد شد ، اما توجه داشته باشید بر خلاف بینی استخوانی ، در مدل گوشتی به زمان بیشتری برای رفع آن نیاز است. نیازی به نگرانی در مورد ورم حاد نیست چون در اکثر افراد این عارضه برطرف خواهد شد.
اما در التهاب مزمن ، مایعات بدن زیر پوست تجمیع می یابند ؛ این تورم تا ماه ها در صورت باقی می ماند. این ورم می تواند در یک طرف و یا در هر دو طرف بینی رخ دهد ، در مواردی نیز روی پل بینی باد می کند و اجازه نمایان شدن قوس را نمی دهد. توجه داشته باشید که برطرف شدن این عارضه در قسمت نوک نیازمند زمان بیشتری است.
در هفته اول بعد از جراحی بینی استخوانی ، معمولا اسپلینت توسط بهترین جراح بینی استخوانی تهران برداشته می شود. در این زمان می توانید مشاهده کنید که قوز بینی برداشته شده و استخوان آن تحت تغییرات چشم گیری قرار گرفته است. البته در نظر داشته باشید که این شکل نهایی این عضو نیست و باید تا برطرف شدن کامل تورم منتظر بمانید. گاهی اوقات امکان دارد به علت رخداد ورم یک طرفه ، تصور کنید که بینی شما کج شده است. اما جای نگرانی نیست ، چون با گذشت زمان باد بینی می خوابد و در این زمان می توانید تا حدودی نتیجه نهایی را مشاهده نمایید. در نظر داشته باشید زمانی که یک جراح خوب بینی استخوانی در تهران را برگزیده باشید مشکلات اساسی رخ نخواهند داد.
بیهوشی در جراحی بینی استخوانی در تهران
طی جلسه مشاوره قبل از جراحی با بهترین جراح بینی استخوانی در تهران ، تمام شرایط داوطلب بررسی می شود. از آنجایی که بیهوشی عمومی امری بی خطر برای عمل بینی استخوانی می باشد اکثر این جراحی ها از این طریق انجام می شود. زیرا جراح ابتدا سعی در رفع موانع موجود در جراحی را دارد تا در بیهوشی اختلالی رخ ندهد. این نوع پروسیجر هم از طریق بی حسی موضعی انجام می شود و هم توسط بیهوشی عمومی. البته باید گفت که به ندرت از بی حسی موضعی برای جراحی زیبایی بینی استخوانی استفاده می شود. انتخاب روش بیهوشی برای رینوپلاستی استخوانی امری تخصصی می باشد که از سوی بهترین دکتر بینی در تهران تشخیص داده می شود. بنابراین توصیه ما به تمام متقاضیان این است که از اصرار بر خواسته خود صرف نظر کرده و اجازه دهید جراح ، نوع بیهوشی را نسبت به تجربه پزشکی و در نظر گرفتن شرایط مریض انتخاب نماید.
جراحی بینی استخوانی و بارداری
یکی از آزمایش هایی که هر خانمی قبل از جراحی می بایست انجام دهد آزمایش بارداری می باشد. در صورت مثبت بودن این تست ، عمل زیبایی بینی استخوانی در تهران ممنوع بوده زیرا انجام هر گونه جراحی در این دوره به دلیل اثرات نامطلوب داروی بیهوشی برای نوزاد خطرآفرین است . از این رو متقاضی باید تاریخ جراحی را به بعد از دوره بارداری موکول کند. در صورتی که مادر در دوره شیردهی به نوزاد بوده و نوزاد از شیر او تغذیه می کند نیز یا می تواند تاریخ جراحی را به بعد از این زمان بیندازید و یا اینکه از شیر خود ذخیره کند به گونه ای بعد از جراحی از شیر ذخیره شده به فرزند خود دهد. البته باید گفت در موارد بسیار نادر مانند مشکلات تنفسی حاد به دلیل انحراف بینی مادر در دوره بارداری برای سلامت خود و نوزاد مجبور به جراحی بینی می باشد.
آشنایی با واژگان
غضروف : بافت همبند که ساختار بینی را تشکیل می دهد.
کلوملا : بافت پایه که سوراخ های بینی را جدا می کند.
بیهوشی عمومی : داروها یا گازهایی که برای تسکین درد و عدم هوشیاری بیمار در حین عمل استفاده می شود.
آرامبخش وریدی : به داخل ورید تزریق می شود تا به آرامش بیمارکمک کند.
بیحسی موضعی : دارویی که در حین عمل برای تسکین درد مستقیماً به محل برش تزریق می شود اما بیمار در حین عمل هوشیار است:
رینوپلاستی : جراحی زیبایی بینی با هدف تغییر شکل بینی است و می تواند به دلایل پزشکی مانند انسداد مجرای بینی و انحراف تیغه بینی انجام شود.