یکی از سوالاتی که معمولا ذهن متقاضیان جراحی بینی را به خود مشغول کرده این است که آیا کاندید خوبی برای جراحی زیبایی بینی هستم ؟ در این مقاله با ما همراه باشید تا اطلاعات مفیدی کسب کنید.

آیا کاندید خوبی برای جراحی زیبایی بینی هستم

تشخیص این مسئله که آیا کاندید خوبی برای جراحی زیبایی بینی هستید یا خیر به عهده جراح بینی می باشد که ایشان در جلسه مشاوره پیش از عمل جراحی زیبایی بینی این مسئله را تعیین می نمایند.

در مقاله پیش رو به شرایط لازم برای انجام این جراحی پرطرفدار پرداخته ایم.

پاسخ بهترین جراح بینی به آیا کاندید خوبی برای جراحی زیبایی بینی هستم ؟

به طور عمده یک کاندید مناسب جراحی دماغ باید شرایط زیر را دارا باشد :

  • از سلامت جسمی و روحی کامل برخوردار باشد.
  • از جراحی زیبایی بینی انتظاراتی واقع بینانه داشته باشد.
  • در جلسه مشاوره قبل از عمل خواسته های خود از انجام عمل بینی را برای جراح بینی تشریح نماید.
  • در صورت مصرف داروهای خاص یا ابتلا به بیماری های خاص و همچنین اختلالت وسواسی این مسئله را برای جراح زیبایی بینی مطرح نمایید.
  • برای دیدن نتیجه نهایی بینی صبور باشد ، زیرا مشاهده نتایج نهایی از جراحی های زیبایی به خصوص جراحی به دلیل ایجاد تورم بعد از عمل ، مستلزم گذشت حداقل یکسال از زمان جراحی کمی باشد.

همانطور که اشاره نمودیم در رابطه با جراحی زیبایی بینی ، نکته ای که بسیار حائز اهمیت است شکیبایی پس از عمل بینی می باشد.

بسیاری از بیماران بلافاصله پس از جراحی به دلیل مشاهده تورم موجود در بینی به پزشک متخصص خود مراجعه نموده و ابرازمی کنند که نیاز به عمل مجدد بینی دارند در این موارد توصیه می شود حتما به مدت یکسال صبر نمایند و سپس بنا به صلاحدید پزشک اقدام به جراحی ترمیمی بینی نمایند.

در غیر اینصورت به دلیل عدم بهبود زخم ها و انجام روند ترمیم بینی پس از عمل ، انجام جراحی ثانویه بینی ، عوارض متعددی و در برخی موارد عوارض جبران ناپذیری برای فرد ایجاد خواهد نمود.

آیا کاندید خوبی برای جراحی زیبایی بینی هستم

انواع بینی

یکی از مواردی که می توانید پاسخ سوال آیا کاندید خوبی برای جراحی زیبایی بینی هستم ؟ را پیدا کنید این است که بدانید چه نوع بینی دارید، در این بخش می خواهیم به انواع بینی بپردازیم.

به طور کلی بینی ها را از لحاظ جنس پوست و استحکام غضروف به دو دسته بینی های گوشتی و استخوانی تقسیم می کنند ؛ در ادامه هر یک از انواع بینی را به اختصار شرح داده ایم.

بینی استخوانی

بینی های استخوانی ، پوستی نازک با حداقل چربی و غضروفی مستحکم  دارد.

توجه داشته باشید که بینی های استخوانی ، اغلب دارای قوز یا برآمدگی در قسمت پل بینی می باشند و به نوعی می توان گفت بارزترین خصیصه در عمده بینی های استخوانی ، وجود قوز بر روی بینی می باشد.

بینی های استخوانی به دلیل ویژگی های خوبی که دارند ( غضروف محکم و پوست نازک ) ، آمادگی لازم برای انجام انواع مدل های رینوپلاستی ؛ از جمله جراحی بینی طبیعی ، فانتزی و بینی نیمه فانتزی را دارا می باشند.

به جرأت می توان اذعان داشت که بینی های استخوانی ، ایده آل ترین  نوع بینی برای رینوپلاستی می باشند و بیشتر اوقات نتایج خوبی از جراحی آن ها حاصل خواهد شد.

بینی گوشتی

توجه داشته باشید که بینی های گوشتی ، برخلاف نامی که به آن ها اختصاص داده شده است ؛ مقدار زیادی گوشت یا عضله در خود ندارند ، بلکه این بینی ها غضروفی ضعیف ، پوستی ضخیم و چرب با منافذ قابل توجه ، نوک پهن و سوراخ های نسبتا بزرگی دارند.

از این رو باید اشاره داشت که بینی های گوشتی به دلیل غضروف ضعیف و ساختار شکننده ای که دارند ، در قیاس با جراحی بینی استخوانی از حساسیت بیشتری برخوردارند.

به همین دلیل از افراد با بینی های گوشتی ؛ خواسته می شود که پس از عمل زیبایی بینی ، برای مدت زمان طولانی تری از آتل یا گچ جراحی بر روی بینی خود استفاده کنند.

ناگفته نماند از آن جا که غضروف بینی های گوشتی از استحکام کمی برخوردار بوده و ضعیف است ، به راحتی نمی توان این نوع از بینی ها را به هر فرم دلخواهی جراحی کرد و معمولا شاهد آن هستیم که بینی های گوشتی به فرم طبیعی جراحی می شوند.

نکته مهم دیگری که باید در خصوص بینی های گوشتی بدان اشاره نمود ، بهبود فرم نوک این بینی ها طی رینوپلاستی می باشد که مستلزم مهارت و تجربه فوق العاده جراح بینی می باشد.

به طور کلی در جراحی دماغ، صرف نظر از نوع بینی ( استخوانی یا گوشتی ) ؛ بهبود فرم بینی همراه با حفظ تناسب اجزای صورت و عملکرد حیاتی بینی ، از اهمیت بسزایی برخوردار است.

زیرا چنانچه طی عمل رینوپلاستی ، اندازه بینی بیش از حد کوچک شود یا انحنای آن به طور قابل توجهی افزایش یابد ؛ می تواند منجر به مشکلات تنفسی شود.